lørdag 21. juni 2014
Sommerbryllupskake. :D
Jeg har fått den store æren å bake bryllupskaken til ett brudepar. Her fikk jeg litt frie tøyler i forhold til smaker, og pynten skulle være fargerike blomster, som en blomstereng... :) Så på den her fikk jeg prøvd litt mer enn bare roser. :)
Kaken er en tre etg marsipankake. Nederste etasje er fylt med bringebærkrem av ferske bringebær og en hjemmelaget vaniljekrem. :)
Andre lag fylte jeg med en aprikoskrem og en krokanrullkrem. :)
Krokanrullkrem lager jeg ved å gi en boks fløte ett oppkok, og deretter tilsette 6-7 ruller krokanrull. Dette settes kjølig til neste dag, og piskes da opp. :) Tredje lag fylte jeg med krokanrullkrem, bringebærkrem og vaniljekrem. :)
Kaken er kledd med marsipan, men pynten har jeg laget av fondant.
Jeg synes fondant er best å modellere med. :)
Blomstene er festet med royal icing- som er en melisglasur laget av melis, eggehvite og noen dråper sitron. :)
Så håper jeg brudeparet lever lykkelig alle sine dager! Hjertelig til lykke! :)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
For en fantastisk nydelig kake! :) <3
SvarSlettTusen takk! <3
Slett